Smula marängflagor över, dekorera gärna med ett blad mynta eller citronmeliss och kanske halloncoulis (hallonpuré du sparat men inte har lika mycket sockerlag i som till sorbeten)
En sherbet är ett mellanting mellan glass och sorbet. Toppade kakan med minimaränger (hur du gör dem hittar du här), pistagenötter , färska hallon och citronmeliss
MANGO – & PASSIONSFRUKTSSORBET. Servera direkt, toppa eventuellt med hallon, citronmeliss eller mynta. Fyll formar för glasspinnar med några hallon och mangobitar
Hallonsorbet. När tallrikarna är kylda lägg på pannacottan, sorbeten och granatäppelkärnorna. På rätten har jag lagt små rosaband som består av tempererad vitchoklad och hallonpulver
Lägg upp sorbeten som fina bollar i vackra glas eller på assietter. 2,5 dl svartvinbärssylt 2,5 dl vatten 3 st äggvitor 2 msk strösocker garnering 1,5 dl grädde 2 dl vinbär 12 st citronmelissblad Gör så här Blanda vinbärssylt och vatten och häll blandningen i Jelloringen. Garnera med grädde (grärna spritsad)och vackra bär (svarta/röda vinbär, hallon, blåbär) och gröna blad (citronmeliss eller vinbärsblad) 2,5 dl svartvinbärssylt. 12 st citronmelissblad
Du kan göra sorbet på samma sätt som du gör den här mjukglassen. citronmeliss. 250 g frysta hallon. 1. Lägg de otinade bären eller frukten i mixern eller matberedaren
Du kan göra sorbet på samma sätt som du gör den här mjukglassen. citronmeliss. 250 g frysta hallon. Lägg de otinade bären eller frukten i mixern eller matberedaren