Vit chokladsorbet med hallon och stjärnanis-sabayon
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Sorbet
  • 3 dl florsocker
  • 3 dl vatten
  • 1 ½ dl torr vermouth
  • tex. Noilly Prat
  • ½ vaniljstång
  • snittad på längden
  • 200 g vit choklad av bra kvalitet
  • 1 msk vodka
  •  
  • Sabayon
  • 3/4 dl socker
  • ½ dl vitt vin
  • 2 msk citronsaft
  • 4 stjärnanis
  • 2 äggulor
  •  
  • Apelsinflarn
  • Finrivet skal av 1 apelsin
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 msk flytande honung
  • 2 msk socker
  • 40 g rumsvarmt smör
  • 2 tsk likör
  • tex. Coinreau eller Grand Marnier
  •  
  • Tillbehör
  • 200 g hallon
  • Citronmeliss

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.