Smörkräm. Lägg den andra halvan ovanpå och bre på vispad grädde och garnera med olika sorters frukter som jordgubbar, röda vinbär, kiwi, vindruvor, hallon etc
Ibland blir det dock mer smör, tex när jag klämmer en stor äggbrödsrulle med smörkräm. Det här lasset har jag dessutom toppat med lite hemodlade vinbär direkt från trädgården och en par skedar blandade kokta bönor
Blanda smörkrämen med svartvinbärspurén och limeskalet till en slät smörkräm. Smörkräm. Lime & svartvinbär, mjölkchoklad, apelsin & hasselnöt och ”prinsessbiskvi” – hallon & vanilj
Tanken var att smaksätta smörkrämen med hallon, mango, svartvinbär och äpplelikör. För detta gjorde jag en stor sats smörkräm som delades upp i fem delar och smaksattes
Jag hade en hel del smörkräm över från ett tidigare bak så jag måste ju hitta på något. Den blev jättesöt, svarta vinbär skulle ha passat mycket bättre