Blanda salladslök, gurka, tomater, persilja och mynta och rör ner vitlöken. 1 slanggurka, skalad och hackad. 1 knippa mynta, hackad. 1 slanggurka, skalad och hackad
Kärna ur och grovhacka slanggurkorna, hacka myntan och skär salladslöken i större bitar på längden. Rör ned 2 msk mynta och smaka av med salt och peppar. Servera i portionsskålar, strö över lite mynta och en nypa paprikapulver, dekorera med salladslöken 3 slanggurkor. 3 msk mynta
4 personer 4 dl couscousgryn 4 dl kallt vatten 1/2 tsk salt 1 msk neutral olja 2 tomater 1 röd paprika 1 grön paprika 1 dm slanggurka 1 liten burk kikärter, färdigkokta 1 liten burk majskorn oliver, både svarta och gröna, grovt hackade eller hela persilja, hackad färsk mynta, hackad saften av en pressad citron 1 dl olivolja salt Koka upp vattnet med salt och olja och häll i couscousen. 1 dm slanggurka
Hacka myntan fint. 1 slanggurka. 4 msk färsk mynta. Strö salt över slanggurkan och lägg den i en sil att droppa av ungefär 30 minuter. 1 slanggurka 1 tsk salt. 4 msk färsk mynta