Arabisk afton. av Sara den Jul 5, 2011 • 21. 18 Inga kommentarer. Arabisk afton med grillning. Mina underbara syskon var uppe i helgen, det var fint väder och vi skulle grilla
Tabouleh, Tabboule, Tabouli, etc. Den här salladen har lika många stavningar som recept. Salladen kommer ursprungligen från Libanon men serveras i hela mellanöstern
I lördags kväll var det dax för att springa det tredje varvet på vår Stafettmiddag. Anna von Limhamn, Sara af Hässleholm, Emma von Motala och så jag Maja af Svartå
Taboulé. Blanda samman marinaden och skär varje kycklingfilé i 3-4 strimlor. Låt marinera minst 1 timme. Trä upp kycklingen på blötlagda träspett och grilla ca 10 min
1. Hacka persiljebladen fint, hacka tomaterna och löken i små tärningar. Blanda allt i en skål. 2. Strö bulgur över, salta och peppra, häll sedan citron och olivolja över
Hacka persiljebladen fint, hacka tomaterna och löken i små tärningar. Blanda allt i en skål. Strö bulgur över, salta och peppra, häll sedan citron och olivolja över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.