Garnera medcitronskiva och en dillvippa. Man äter ju med ögat. Börja med att skala räkorna. Skölj salladen i iskallt vatten och låt den ligga och bli riktigt krispig en stund medans du gör dressigen
En halv citron pressas över hela salladen och rör om ordentligt. Blanda med olivolja, salt och peppar. Till denna rätt serverar man självklart en härlig sallad med säsongens grönsaker som man marinerar i olivolja och kryddor efter egen smak
olivolja eller rapsolja med smak av citron. Men oavsett vad det kallas och hur det äts - med fingrar eller bestick, så är detta något vi är fullkomligt tossiga i
Stick med en kniv vid leden och kolla att köttet är vitt och köttsaften genomskinlig och ofärgad. Dela potatisen i mindre bitar medan den är varm direkt ner i en skål
½ slanggurka. Avsluta med att vackra skivor av lime och/eller citron, samt fräscha dillkvistar. Gör tårtan i tre lager, dvs börja med fyra bottnar som du breder fyllning på
Garnera med halloumi, färska myntablad, salladslök och citronklyftor. Halvera citronen. Skär hälften i klyftor och pressa resterande i en skål med olivolja till dressingen
en halv slanggurka. Smaka av medcitron och lite mer olivolja, salt och peppar. Citron. Grillad zucchinisallad med tsatsiki är ett perfekt grilltillbehör till lamm