Blanda färsen med ägg, smulad fetaost och hackade oliver till en smidig smet. 150 g fetaost. 1 slanggurka. 2 ägg 150 g fetaost. 1 slanggurka salt att strö över
Smula fetaosten, tärna tomaten och blanda med soltorkad tomat och chili. 50 gram fetaost. Skär kycklingen fint och marinera den i olja, kummin och fänkål
Salladen i sin tur blev en krispig hit där salt och mjuk fetaost fick känna på the asian touch i form av en dressing med sesamolja, soja och den användbara agavesirapen (men den blir god med en "vanlig" vinägrett också)
Du kan även tillsätta 1 dl hackad slanggurka om du vill och lite citron. Lammfärsbullar med fetaost, tomatsås och vitkål 800 gram vit fisk, torsk eller sej. Du kan även tillsätta 1 dl hackad slanggurka om du vill och lite citron
fetaost. 1/2 slanggurka. Alla ingredienser ska i samma skål. Skär salladen i lagom stora bitar. skär rödlöken i ringardela oliverna spar några hela till dekorattion
Smula över fetaosten och rikligt med torkad oregano. 200 g fetaost. 1 riven slanggurka. Blanda marinaden. Skiva kycklingfiléerna i 0,5-1 cm tjocka bitar och lägg dem i marinaden, ca 1 timme i kylskåp