Hacka de soltorkade tomaterna och blanda dem med philadelphiaosten. Smaka av med salt och peppar. Fyll kycklingfiléerna med blandningen och linda sedan bacon runt om dem
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Så idag är jag hemma med henne och snön vräker ner utanför fönstret. Jag har haft fullt upp nu innan sportlovet och innan vår resa till Dominikanska Republiken, så jag har knappt hunnit blogga
Finhacka mozzarella och soltorkade tomater och blanda med pesto och soltorkade tomater. Skär snitt i kycklingen på sidorna och fläk upp kycklingfiléerna
Smaka av med salt och peppar. Servera med en sallad. Vänd ner kyckling, tomat och basilika i riset. Fettsnål men energirik och nyttigare än en vanlig risotto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.