Skär skinka och purjon i strimlor, rensa svampen. Fräs skinka, svamp och purjolöken i smör. Ca 200 g rökt skinka. 300 g färska kantareller eller annan svamp
Färsk skinka är mycket mört, trots att det är magert kött. Jag har haft turen att hitta lite kantareller i fjällen , men den här rätten blir god med blandsvamp också
Fördela svamp, skinka och fetaost i pajskalen. Fräs kantareller och schalottenlök i smör. 100 g kantareller, färska. 50 g rökt skinka. 100 g kantareller, färska. 50 g rökt skinka
Önskar att jag kunde säja att jag plockat mina kantareller själv men så är icke fallet. Lägg svamp och skinka i pajskalet och strö över ost och parmesanost
Servera med sallad och eventuellt lite lufttorkad skinka. Om du haft tur i svampskogen tar du färska kantareller, annars går det bra med en burk kantareller i vatten