Lammbogstek med ragu på polkabetor, smålök, kantareller och puylinser
receptcentralen.se
receptcentralen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg lammbogstek, ca 1 urbenad och nätad
  • salt och svartpeppar från kvarn
  • smör
  • Polkabetor, smålök och kantareller
  • 400 g polkabetor, helst små
  • 400 g smålök, även kallad steklök
  • 5 dl olja
  • 400 g kantareller
  • Puylinser
  • 200 g torra puylinser eller 400 g kokta (röda eller gröna)
  • 1 msk ekologisk lantbuljong
  • salt
  • 20 g lufttorkad lammskinka
  • eller grisskinka
  • 2 dl lammfond - kraftig

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.