Kantarellpaj med rökt skinka och ölands-ost!
Kryddburken.se
Kryddburken.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 sats pajdeg :
  • 200 gram vetemjöl
  • 125 gram smör
  • 2 msk kallt vatten
  • 200 gram färska trattkantareller
  • 200 gram brysselkål (Här kan du byta ut kålen mot spenat, broccoli, blomkål etc.)
  • 300 gram riven ost, med stark smak (Jag använde Ölandsosten ”Öländsk calvados”)
  • 200 gram rökt skinka
  • 3 schalottenlök, finhackade
  • 1 msk oxfond, el 1 buljongtärning —
  • 3 ägg
  • 2 dl grädde
  • 1 dl mjölk
  • 200 grader Låt pajen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.