Det skånska bidraget till svenskt matkulturarv, äggakaga med fläsk, är ingenting att fnysa åt. fläsket ska ligga på äggakagan för att sprida sin smak lite extra
) Som vissa av er kanske redan har sett här så blev det en riktig skånsk husmanskost som stod på bordet idag, en äggakaga med fläsk och lingonsylt, så gott så
Arbeta hela tiden den stelnande smeten in mot mitten på pannan tills hela äggakagan har stelnat. Servera äggakagan toppad med stekt Lunchkorv som delats i 4 bitar och lingonsylt
Det skånska bidraget till svenskt matkulturarv, äggakaga med fläsk, är ingenting att fnysa åt. fläsket ska ligga på äggakagan för att sprida sin smak lite extra
Äggakaga, i gjutjärnspanna med fettet fräsande och toppad med stekt fläsk. Det är fantastiskt. Pappas är godast, Rut på skärets är kanske dyrast min egen serveras med fläsk, äpplen och chililingon