Blanda räkor, sill, creme fraiche och majonäs. Nu är årets sillinläggningar klara. Blåbärssill. Utöver sillen går det åt en liten morot, rödlök, purjolök och senapsfrön
Blanda ihop creme fraiche, majonäs och tång-caviar. Enligt mig är det ingen midsommar utan sill så jag valde att göra en krämig sill med smak av pepparrot, lime och tång-caviar
Rör ihop majonäs, créme fraiche, turkisk yoghurt, pressad vitlök, västerbottenost och dijonsenap. Nog för att påsken är över för denna gång men man kan ju redan nu börja fundera på vilka sillar man vill ha till midsommar eller så och då är detta ett helt fantastiskt bra inlägg
Det är lite som att slå en en egen majonäs. Att göra sin egen sill kanske låter klurigt, men är tvärt om riktigt enkelt och det blir så gott, man får ju ha i det man själv smakar absolut bäst
Mixa ihop krämen med basilika, vitlök, creme fraiche, majonäs och pistagenötter med en stavmixer. Sill på julbordet är ju ett måste, i alla fall om du frågar mig
Nu kommer nubbesillen, den är supergod. Nubbesill. Skär sillen i små tärningar. 1 paket 5 - minuters sill. 1 msk majonäs. 1 paket 5 - minuters sill. 1 msk majonäs