6 1 dl färskost 1/2 dl crème fraiche 1 msk olivolja salt och peppar efter smak 6 st rågcrostini med havssalt och olivolja 100 g sikrom Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
sikrom. Fyll halvan med färskosten och rulla bacon runt om. sikrom. 1 burk sikrom. 1 burk färskost med smak av grekisk vitlök. 1 creme fraiche, 2 dl 1 burk sikrom. 1 burk färskost med smak av grekisk vitlök
Blanda ihop creme fraichen, färskosten och vitlöken. Blanda ihop färskost med senap och dill. 100 g rom, gärna sikrom. 2 burkar färskost grekisk vitlök. 200 g naturell färskost. 0,5 rödlök 100 g rom, gärna sikrom. 2 burkar färskost grekisk vitlök. 200 g naturell färskost
1 burk färskost med fyra peppar. 1 dl sikrom eller kalixlöjrom. Blanda räkorna med färskost, majo, 3 dl creme fraiche, vispa, blanda ner med dill, gräslök, sikrom och lök, smaka av med salt o peppar. 1 burk färskost med fyra peppar. 1 dl sikrom eller kalixlöjrom
1 burk färskost med fyra peppar. 1 dl sikrom eller kalixlöjrom. Blanda räkorna med färskost, majo, 3 dl creme fraiche, vispa, blanda ner med dill, gräslök, sikrom och lök, smaka av med salt o peppar. 1 burk färskost med fyra peppar. 1 dl sikrom eller kalixlöjrom
1 burk färskost med fyra peppar. 1 dl sikrom eller kalixlöjrom. Blanda räkorna med färskost, majo, 3 dl creme fraiche, vispa, blanda ner med dill, gräslök, sikrom och lök, smaka av med salt o peppar. 1 burk färskost med fyra peppar. 1 dl sikrom eller kalixlöjrom
Finhacka laxen och blanda med färskost och crème fraich (spara lite till gelatinet). 200 g Phildelphiaost eller annan färskost. 80 g regnbågsrom eller sikrom. 200 g Phildelphiaost eller annan färskost. 80 g regnbågsrom eller sikrom