Till den tunga, djupa chokladiga PX-sherryn vi drack så gick dock getmögelosten från Simrishamn bäst och med frukt & chokladkompotten samt ett grillat mörkt bröd med smak av bränd plåt (jag älskar, det är alltså positivt) tappade man sig in i de djupa skogarna
tillsätt finskivade morötter, urkärnad och skivad gurka och låt steka en stund. 4 kycklingfiléer3 morötter1/2 gurka1 röd chili3 cm färsk ingefära1 solo vitlök3 msk hoi sin sås2 msk vitvinsvinäger2 msk råsocker2 msk sherry1 hönsbuljongtärning5 dl vattenev lite potatismjölstrimla kycklingen och stek den i olja. 1/2 gurka
Kör detta sedan i en mixer tillsammans med det hårdkokta ägget och sherryn. Används som pålägg på förslagsvis mörkt bröd, med inlagd gurka och bladpersilja till
Blanda soja, sherry, socker, stjärnanis, koriander, teriyakisås och ingefära i en kastrull. Blanda salladsblad, gurka, salladslök, örter och rädisor med sesamolja och pressad lime