Najni anser att det är en härligt dekadent känsla att äta ost med kniv och gaffel, särskilt när ostbiten ifråga är innesluten i ett ljuvligt, knaprigt täcke av sesamfrön och annat läckert
Panerade en skiva Ost i Äggvita och Sesamfrön, som sen fick ligga och stelna i kylen ett tag. Sesampanerad Ost med Okra i Tomatsås Engelsk Frukost serveras på en hel del restauranger här, inte så ofta med riktigt Bacon, utan med kycklingskinka
Populära inlägg. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Pensla med uppvispat ägg och strö över topping, jag använde vita sesamfrön. Jag är faktiskt riktigt nöjd med slutresultatet, frasiga gifflar med ost och skinka som fyllning
Härliga smaker och så sesamfrön för den där lite knapriga ytan. Krämig polenta och ugnsrostade grönsaker passade makalöst gott (fast då blir det väl med maka
Uppvispat äggSesamfrön. 2 dl riven Ost25 mindre skink- bitar. Dela degen i fyra delar och rulla ut dem till cirklar , så de ser ut som pizzabottnar, och dela dem så att det blir som 8 st pizzaslicetrianglar och lägg på ost och skinkbitar på varje triangel. Sedan penslar du gifflarna med uppvispat ägg,Strö över sesamfrön och låt dem jäsa ytterligare i cirka 30 minuter
Ostbröd med Sesamfrön. När brödet kallnat blev det riktigt gott med smör och ost på, men den största njutningen var nygräddat med färska jordgubbar till
Hur mumsigt som helst med lite smör och en god skiva ost på. Jag gillar fröknäcke, jag gillar pistaschnötter, jag gillar bovete och jag gillar sesamfrön
Knåda ihop riven ost, smör, salt, sesamolja och vetemjöl till en deg. 5 dl prästost. 2 msk sesamfrön. Rulla den till 2 rullar, cirka 20 centimeter långa