Lägg fetaost, persilja, gräslök, dill och ägg i en skål och krydda med lite peppar. Använd en gaffel för att smula sönder fetaosten och blanda alla ingredienser
Lägg på skinka, smulad fetaost, hackade oliver och örter. Rulla ihop degplattan från långsidan och lägg bröden med skarven nedåt på en plåt täckt med bakplåtspapper
Lägg fetaost, persilja, gräslök, dill och ägg i en skål och krydda med lite peppar. Använd en gaffel för att smula sönder fetaosten och blanda alla ingredienser
Fyll hattarna med röran och toppa medfetaost. In i ugnen, ca 250 grader, ca 10 minuter eller tills fetaosten fått färg och det bubblar i svamparna. 100 g fetaost. 100 g philadelphiaost med smak av tomat och basilika
Eller så gör man köttbullar, fyller de medfetaost. Färdig tärnad fetaost. Antingen gör man köttfärslimpa som är otroligt gott, fyller den med salami, mozzarella och rucola
Den här gången lagar vi fyllda paprikor, ett recept som är en vanlig middag i vår lilla familj eftersom det är både lätt och går relativt snabbt att göra
Lägg dem på plåt med bakpapper. 1200 g fetaost. 3 msk smör eller margarin 200 g fetaost 1 msk oregano torkad eller färsk 5 st soltorkade tomater i olja Pensling. Pensla med vatten, strö på salt och jäs i ca 20 minuter
En god vardagsmiddag med krispig kyckling och salt fetaost. Fetaost. Kycklinglår med skinn. Stek fetaosten i riktigt med olivolja på hög temperatur under någon minut på vardera sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.