Lite sweet soya sauce. Grillkrydda/allkrydda. Tillsätt grädden, ringla i lite sweet soya sauce, (kan uteslutas) ringla i kinesisk soya och tillsätt lite till av currykryddan
Lägg i sesamolja, oyster sauce ,fish sauce , sweet soya sauce och blanda väl. Grillkrydda. Smaka av och tillsätt ytterligare kryddor, llite oyster sauce, fish sauce om det behövs
Här på bilden har jag bara ringlat lite sweet chili sauce över grönsakerna. Grillkrydda. Dem här kycklingstavarna är så goda och kan serveras med stor variation
Dressingen bestod av majonnäs som jag rört ihop med lite ketchup, söt och stark senap, svartpeppar, salt och lite rykande het Carib Ghost Hot Sauce, ‘use with extreme caution’ står det på flaskan…
Blanda ihop kesella, hickory sauce, tabasco, soja och äggvitan till en tjock smet, tillsätt alla kryddor och rör om ordentligt och slutligen blandar du ner de pressade champinjonerna och blandar en sista gång