Varva potatis, parmesan och lite salt i en ugnsform. salt. Placera formen strax under mittenfalsen och stek i ugn tills termometern visar 64-67 grader. Slå på grädden och stek mitt i ugnen i 225 grader ca 50 minuter, tills ytan har fått färg och potatisen är mjuk. 1,6-2 kg högrev utan ben. 1,6-2 kg högrev utan ben salt svartpeppar. Gratäng1 kg potatis, skivad salt svartpeppar ca 60 g parmesanost, riven 3 dl grädde
salt & svartpeppar. Woka eller stek grönsakerna i olja. Ena dagen långkokar man en bit högrev och gör en middag med kött, aioli och wokade juliennegrönsaker (tunt skurna grönsaker)
Salta lätt. I det här fallet blir det högrev istället för T-benstek (tjocka skivor men ca. Till riktig Bistecca ska man använda sig av en riktigt tjock och stor T-benstek eller Porterhouse som man sedan smaksätter med tex olivolja och citron men vanligtvis rosmarin och vitlök
Salt. Jag var självklart tvungen att servera något till och då blev det långsamt bräserad högrev i rödvin, ugnsbakad shalottenlök med citron och lite smörsteka kantareller
Och så salt å peppar på det. Men jag vet ju att Patrik långkör högrev med ett förträffligt resultat, jag har haft tillfälle att smaka på en bloggträff, och så hittade jag ett recept på ugnsstekt prime rib* i Ad hoc at home som kanske kunde passa, det fick bli något stekaktigt