Blötlägg lergrytan i 15 minuter (10 timmar om det är första gången du använder den). Gnid in köttet ned kryddorna och lägg sedan ner den i den blötlagda lergrytan
1* Lägg grytan i vatten 10-15 minuter. 2* Skala lök potatis skär i klyftor. 3*Lägg potatisen i botten sen lök häll över tomatkrossen smula buljongtärningen över
Blötlägg lergrytan en halvtimma innan den skall användas. Hetta upp rapsolja i en stekpanna och bryn köttet så att det får fin färg runt om, salta och peppra
30 st ungefär. Ingredienser. 200g mjölkchoklad alt mörkchoklad. 200g vitchoklad. 2 dl polkagrisar. Gör så här. Krossa polkagrisarna i en mortel alt hastigt i en mixer
Blötlägg lergrytan i 15 minuter (10 timmar om det är första gången du använder den) Gnid in köttet ned kryddorna och lägg sedan ner den i den blötlagda lergrytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.