Hacka löken fint och fräs blank i olja tillsätt vatten och vin, låt koka upp. 1 bananchalottenlök. 2 vitlöksklyftor. 1 kuvert saffran. Häll i grädden i musselspadet, låt koka upp, tillsätt buljongtärning, tomatpuré, saffran, potatis och morot, låt koka på svag värme 30 minuter, smaka av med cayennepeppar och vin. 1 bananchalottenlök. 2 vitlöksklyftor olivolja. 1 kuvert saffran
Skär lök, paprika och vitlök mindre bitar och fräs några minuter i olja tills det mjuknat. 2 gula lök. 5 vitlöksklyftor. 2 förpackningar saffran (0. Blanda ner grovhackade tomater, saffran, paprikapulver och timjan och fräs i ytterligare 5 minuter. 2 gula lök. 5 vitlöksklyftor. 2 förpackningar saffran (0
Fräs i smör och riv ner vitlöken. Jag Ä L S K A R saffran i lussebullar och andra bakverk. Men jag har alltid haft svårt för saffran i matlagning,Bortsett från den här soppan som är galet god♥
Krämig med god smak av saffran, fänkål och lök och så lax och räkor då förstås. ½ purjolök. Fräs någon minut och blanda sedan ner vin, vatten, fond, låt bubbla upp, tillsätt saffran, grädde och creme fraiche
Laxfilén med skinn penslades med olivolja, sedan pressades citronsaft över, kryddning med Santa Marias kryddkvarn "Fish & Seadfood" med bland annat saffran och fänkål
Skala och hacka löken. Har länge tänkt att laga en fiskgryta med saffran och äntligen blev det av. Fräs löken ett par minuter tills den blivit glansig och genomskinlig
Bryn lök och morötter. I med kryddor,vatten, saffran och det koka på en liten stund. 10 cm hackad purjolök. 0,5 påse saffran. 10 cm hackad purjolök. 0,5 påse saffran