Vill du inte ha kassler i den sötsura grytan går det lika bra med kyckling och vill du inte ha ananas så går det bra med exempelvis bambuskott, mango eller wokgrönsaker
300 g mango chutney. Fräs med grönsakerna och blanda spadet från ananasen mango chutneyn och potatismjölet och häll över grytan tillsätt lite vatten och puttra ca 10 minuter. 300 g mango chutney
Detta receptet var dock lite annorlunda för vår del jämfört med de vi testat tidigare, det var nämligen första gången vi smaksatte en sötsur gryta med mango chutney
Sötsur kycklinggryta. 1/3 mango. 1/3 mango. Var uppe redan 08. 30 imorse och satte igång glassmaskinen. Jag var på stan igår och testade frozen yoghurt på det nya stället, Softy, i stan
Vill du inte använda söt, torkad frukt så ta en mango istället, den ger en härlig smak till en wok. Idag blir det en sötsur wok som jag gjorde på kalkonbröst
- mangovinägern med mandarinolivolja – en spännande fruktig sötsur exotisk smakmix. Till exempel finns en smaksatt med granatäpple, en annan med smak av ingefära och honung, en med fikon och en med mango