Jag testade mig på att göra kycklingwok med sötsur sås och det blev riktigt gott och krämigt. Tillsätt sedan chilipeppar och pressa citronen över innan du tillsist häller sötsura såsen över
Servera risnudlar, wokblandningen och sötsur sås. Häll på wokgrönsaker och stek tills de är varma. 400 g wokgrönsaker. 1 påse eller ½ burk sötsur sås (köpt eller hemmagjord)
Idag tänkte jag dela med mig av ett favvorecept här hemma, sötsur kyckling på en blinkning. Bokade tidigt i höstas och har gått och längtat i över ett halvår efter den här dagen nu
Pressa vitlöksklyftan och blanda med vattnet, låt stå i 10 min. Tillsätt de övriga ingredienserna. Låt det koka upp under omrörning, tills såsen tjocknat
De äter av den som om det inte fanns någon morgondag. Här kommer hemligheten hur du får till woken så att den smakar sådär direkt hämtad från thaistället
Trevlig torsdag allesammans. Vad sägs om en japansk wok smaksatt med en hemmagjord teriyakisås. Ett helt rum fylld till bredden med olika slags godis, både nytt och gammaldags, hemmagjorda praliner, så minikakor, glassbuffé, tårtor, risgrynsgröt, ostkaka, ostar och kex
Idag var middagsplanen att steka saltsillfileér och göra löksås men då såg jag att det var en tävling på Instagram om en Asiatisk kokbok av Jennie Walldén som jag gärna vill ha så då fick sillen vänta
När den svalt är det dags för glasyren. Hörde rykten om att det skulle bli dåligt väder i helgen…passade på att direkt på morgonen ta hand om lite tvätt och slänga ihop en mjuk kaka att njuta av under regnets timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.