-) Fast inte en massa sås, det behövs inte när man har en krämig gratäng. Men nu skulle det inte handla om disk utan en väldigt god potatisgratäng som jag gjorde igår, med trattkantareller och kantarellfond
Till skillnad mot köttgrytor så brukar jag vid kycklinggrytor steka kycklingen precis genomstekt först, göra såsen för sig och sen lägga i kycklingen och låta puttra en stund
Krydda med ingefära, soja, chilisås, salt och peppar. Sås att doppa i. Jag gjorde en fyllning med älgfärs och Cecilia en med purjolök och trattkantareller
Tänkte använda alla delar så jag gjorde en Majjoliknande sås på rapsolja och smält grisfett, gött. - fläsksida bakt i äppelcider och myskmadra, äppelträrökt pastramifilet i svart chili och fläskkarré rullad i trattkantareller
Om vi hade mycket trattkantareller innan så är det inget i jämförelse med vad vi har nu. ) Idag gjorde jag en trattkantarellsås på lite av all svamp och serverade tillsammans med biffar, broccoli och kroketter
Eftersom att jag hade tänkt att koka köttet i en tomatsås så fick jag väl så klart börja med denna. Tomaterna, den iturivna basilikan, finhackade chilin, socker och spiskumminen tillsattes