Här kommer receptet på pastasåsen. Pastan blev verkligen en succé och vi var så taggade på den att vi glömde det vita vinet i kylen… Nu precis innan jag ska tillbaka till Sverige har mina tankar varit för mycket på allt annat än nuet
Är det så att du inte planerar någon direkt halloweenfest så kanske det iaf blir en allhelgona-middag på söndag, och då kan jag föreslå dig att servera en höstinspirerad fläskfilé i gräddig kantarellsås
Smaka av såsen med salt, vitpeppar, gelé och vin och ev. Lite rödvin. Här kommer recept på helstekt rådjurssadel på rotsaksbädd, och två goda såser till, som vi åt vid vår nyårsmiddag
Trattkantarellsås. Jag serverade med ugnsbakad potatis, sallad och svartvinbärsgelé, mums. Lägg svamp och gelé i såsen och smaka av med salt och peppar
Spara marinaden till såsen. Blanda lök, de båda vinsorterna och olja i en bunke. vinbär. Lägg i vinbären och sjud cirka 5 minuter. 5 dl rött vin. 5 dl vitt vin. 3 msk rödvinbärsgelé
Sås. Har du testat vildsvinsstek. Då med något gott rött vin till. Skyn från steken, tillsätt rödvin. -) Vildsvinsstek på mitt vis* 4 pers. 800 g benfri vildsvinsstek Salt och nymalen vitpeppar 2 msk timjan 4 vitlöksklyftor Smör 2 dl dl rödvin 3 dl vatten 1 oxbuljongtärning 3 små lökar, t. Läs även andra bloggares åsikter om Vildsvinsstek , Vilt , Rödvinssås 4 pers. 800 g benfri vildsvinsstek