Ryggbiff tryffelolja recept

Ryggbiff med gratinerat parmesanmos, tryffelbearnaise och citronfräst brysselkål

Ryggbiff med gratinerat parmesanmos, tryffelbearnaise och citronfräst brysselkål

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 skiva(or) ryggbiff , à 200 g 0 st salt 0 st smör , att steka i 0 st svartpeppar 0 st olivolja , att steka i Brysselkål 1 st vitlöksklyfta(or) 500 gram brysselkål 0 st olivolja , att steka i 1 st flingsalt 1 st citron(er) , skalet och en skvätt saft 0 st svartpeppar Parmesanmos 1,5 kg mjölig potatis 2 dl mjölk 0 salt 25 gram smör 3 st äggula(or) 100 gram parmesanost , riven, (ca 2 dl) 0 vitpeppar , malen Tryffelbearnaise 100 gram smör 1 st Schalottenlök(ar) 1 tsk torkad dragon 1,5 krm salt 2 msk vatten 2 msk vitvinsvinäger 2 st äggula(or) 1 tsk tryffelolja Köp receptet
Ryggbiff med gratinerat parmesanmos, tryffelbearnaise och citronfräst brysselkål

Ryggbiff med gratinerat parmesanmos, tryffelbearnaise och citronfräst brysselkål

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 skiva(or) ryggbiff , à 200 g 0 st salt 0 st smör , att steka i 0 st svartpeppar 0 st olivolja , att steka i Brysselkål 1 st vitlöksklyfta(or) 500 gram brysselkål 0 st olivolja , att steka i 1 st flingsalt 1 st citron(er) , skalet och en skvätt saft 0 st svartpeppar Parmesanmos 1,5 kg mjölig potatis 2 dl mjölk 0 salt 25 gram smör 3 st äggula(or) 100 gram parmesanost , riven, (ca 2 dl) 0 vitpeppar , malen Tryffelbearnaise 100 gram smör 1 st Schalottenlök(ar) 1 tsk torkad dragon 1,5 krm salt 2 msk vatten 2 msk vitvinsvinäger 2 st äggula(or) 1 tsk tryffelolja Köp receptet
Tryffelpotatismos, krutonger och ärtpuré med en saftig ryggbiff

Tryffelpotatismos, krutonger och ärtpuré med en saftig ryggbiff

Tryffelolja. 2 tjocka skivor ryggbiff1 vitlöksklyftaEtt par skivor vitt brödTimjan5-6 potatisarTryffeloljaOlivolja150 gram ChampinjonerHaricot VertsGröna Ärtor2-3 msk mjölk & 1 msk smörSalt & pepparInstruktionerBörja med att skala och koka potatisen i saltat vatten tills den mjuknat. Pressa den kokta potatisen, tillsätt lite tryffelolja, 2-3 msk mjölk, 1 msk smör samt salt och peppar. (1 röster Dela receptet "Tryffelpotatismos, krutonger och ärtpuré med en saftig ryggbiff" med dina vännerFacebookPinterestTwitterSkriv ut Prenumera på nya recept. 2 tjocka skivor ryggbiff
Med rätt skiva är saken biff

Med rätt skiva är saken biff

Härliga entrecôter och möra ryggbiffar.  Innan servering, tillsätt några droppar tryffelolja. HELGRILLAD RYGGBIFF MED BEA, TOMAT & BÖNPURÉ
Pepparbiff med tryffelmajonnäs, chimichurri och pommes frites

Pepparbiff med tryffelmajonnäs, chimichurri och pommes frites

Smaksätt med tryffelolja, finriven parmesan och salt/peppar Pommes frites. 800 g ryggbiff, i skivor. 1 tsk tryffelolja. Pepparbiff800 g ryggbiff, i skivor 3 msk hela svartpepparkorn. Tryffelmajonnäs2 ägg 1 msk vinäger 2 tsk dijonsenap 3 dl rapsolja 1 tsk tryffelolja 3 msk parmesan
Steak sandwich med tryffelmajonnäs

Steak sandwich med tryffelmajonnäs

600 g ryggbiff, i tjocka skivor 3-4 kvistar färsk timjan 1 klyfta vitlök smör, till stekning 4 skivor surdegsbröd (eller baguette) 50 g smör, att steka brödet i. 1Tryffelmajonnäs1,5-2 dl majonnäs 0,5-1 tsk tryffelolja (med äkta arom) svartpeppar, nymalen

Ryggbiff i ugnen med lyxig böncrème

Dra kastrullen av värmen och blanda ner tryffeloljan med en stavmixer strax innan servering. 2 st skivor ryggbiff med fettkappa à 4 cm. ½-1 msk tryffelolja 
Linas Chevré-Toast och Ryggbiff med krämig Svampsås…

Linas Chevré-Toast och Ryggbiff med krämig Svampsås…

Tillsätt grädden och smaka av med tryffelolja och kryddor. I går kväll lagade jag en god middag på fina marmorerade ryggbiffar som jag köpte i charken på ICA Maxi och måste nog säga att det var den bästa ryggbiffen jag ätit…hur mör som helst
Linas Chevré-Toast och Ryggbiff med krämig Svampsås...

Linas Chevré-Toast och Ryggbiff med krämig Svampsås...

Tillsätt grädden och smaka av med tryffelolja och kryddor. I går kväll lagade jag en god middag på fina marmorerade ryggbiffar som jag köpte i charken på ICA Maxi och måste nog säga att det var den bästa ryggbiffen jag ätit
Systersmörgås

Systersmörgås

Sen smakade jag av med tryffelolja. Vit tryffelolja. 2 rejäla skivor oxfilé (ryggbiff eller rostas går också bra), 150 g styck4 skivor ljust surdegsbröd eller bondbrödRucola4 kvistar körsbärstomater1 knippe grön sparris av god kvalitet75 gram smörVit tryffeloljaLimeVästerbottenostBörja med tomaterna
Mer tryffel

Mer tryffel

Här tryffelsmör ur tidningen, med ryggbiff och fänkålssallad. Denna krydda/svamp som är så dyr att inte många kan äta den hyvlad över maten utan får hålla sig till tryffelolja eller inlagd tryffel i småbitar, på burk