Salt, peppar & tryffelolja. Tillsätt några droppar tryffelolja på slutet. Salt, peppar & tryffelolja. Helstekt ryggbiff med bakad rotselleri, brysselkål och portvinssås 8 propoints. 800 gram ryggbiff i bit. 800 gram ryggbiff i bit
Tryffelolja. 2 tjocka skivor ryggbiff1 vitlöksklyftaEtt par skivor vitt brödTimjan5-6 potatisarTryffeloljaOlivolja150 gram ChampinjonerHaricot VertsGröna Ärtor2-3 msk mjölk & 1 msk smörSalt & pepparInstruktionerBörja med att skala och koka potatisen i saltat vatten tills den mjuknat. Pressa den kokta potatisen, tillsätt lite tryffelolja, 2-3 msk mjölk, 1 msk smör samt salt och peppar. (1 röster Dela receptet "Tryffelpotatismos, krutonger och ärtpuré med en saftig ryggbiff" med dina vännerFacebookPinterestTwitterSkriv ut Prenumera på nya recept. 2 tjocka skivor ryggbiff
Dra kastrullen av värmen och blanda ner tryffeloljan med en stavmixer strax innan servering. 2 st skivor ryggbiff med fettkappa à 4 cm. ½-1 msk tryffelolja
Tillsätt grädden och smaka av med tryffelolja och kryddor. I går kväll lagade jag en god middag på fina marmorerade ryggbiffar som jag köpte i charken på ICA Maxi och måste nog säga att det var den bästa ryggbiffen jag ätit…hur mör som helst
Tillsätt grädden och smaka av med tryffelolja och kryddor. I går kväll lagade jag en god middag på fina marmorerade ryggbiffar som jag köpte i charken på ICA Maxi och måste nog säga att det var den bästa ryggbiffen jag ätit
Sen smakade jag av med tryffelolja. Vit tryffelolja. 2 rejäla skivor oxfilé (ryggbiff eller rostas går också bra), 150 g styck4 skivor ljust surdegsbröd eller bondbrödRucola4 kvistar körsbärstomater1 knippe grön sparris av god kvalitet75 gram smörVit tryffeloljaLimeVästerbottenostBörja med tomaterna
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Här tryffelsmör ur tidningen, med ryggbiff och fänkålssallad. Denna krydda/svamp som är så dyr att inte många kan äta den hyvlad över maten utan får hålla sig till tryffelolja eller inlagd tryffel i småbitar, på burk