En gång när vi besökte dem så bjöd de på ryggbiff. Bryn ryggbiffen runtom i smör, salta & peppra. 600 gr hel ryggbiff. 1 msk dragon. 600 gr hel ryggbiff. 1 msk dragon
dragonblad. dragonblad. Späcka de 14 biffbitarna med 2 fettstavar var, samt dragon och persilja. Sås Rosta kycklingvingarna hårt i ugn, 240° ca 5 minuter
Jag marinerade ryggbiff med den och serverade den även som tillbehör istället för bearnaisesås, det blev galet gott, fräscht och hett så den rekommenderar jag varmt till alla grillare där ute
Skär ryggbiffen i små bitar. Blanda ihop senap, finhackad lök, köttet , äggula och dragon. 2 ryggbiffar ca 300 g6 st kokta potatisar½ gul lök3 msk senapca 1 tsk dragon1 äggulasalt och pepparsmör att steka itill servering. 2 ryggbiffar ca. ca 1 tsk dragon
600 g skivad ryggbiff. 1 tsk torkad dragon. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g skivad ryggbiff 1 tsk salt 1 krm grovmalen svartpeppar Sås. 2 dl Arla Köket® crème fraiche 1 tsk torkad dragon ½ msk vitvinsvinäger 1 msk riven gul lök ½ dl färsk persilja ½ tsk salt 1 krm svartpeppar Bakade tomater
Och på kvällen blev det grillad ryggbiff och bea. Gillar man dragon kan man utan vidare öka mängden. 2 kvistar dragon. 1 tsk finhackad dragon. Koka upp 1 dl vatten med vinäger, krossade pepparkorn, hackad schalottenlök och kvistar av persilja och dragon. 2 kvistar dragon