Rotselleri. Skär rostbiffen i tunna skivor (gärna med skärmaskin). BON APETIT Rostbiffen. 1 ½ kg rostbiff. Bryn köttet på hög värme i en stekpanna med smör
Rotselleri är något jag aldrig köpt hem och det är alltid roligt att introduceras för något nytt, allrahelst då rotfrukter av alla dess slag är mitt absoluta favorittillbehör till mat
Skulle jag liksom välja den läckra, chokladtäckta mandel- och nötrutan, den valnötspanerade kycklingfilén med blomkåls- och hamparisotto, det frasiga, sherrybakade anklåret eller rentav gårdagens middag – sojapasta med svampstuvning, parmesan och rostbiff – som var ett resultat av en svamputflykt i trakterna kring Vombsjön här i Skåne
Skär bort kanter på rotsellerin och dela den i mindre kuber ca 2x2 cm. 1/4 rotselleri. 1,5 kg stek av grytkött som nöt eller vilt utan ben, ex innanlår, högrev eller rostbiff
Spara hälften av de små tärningarna av rotsellerin. Smaka av med salt och peppar, garnera grytan med rosmarin, persilja, rostad rotselleri och bacon strössel
Spara hälften av de små tärningarna av rotsellerin. Smaka av med salt och peppar, garnera grytan med rosmarin, persilja, rostad rotselleri och bacon strössel
Skär bort skalet runt rotsellerin och skär i 2x2 cm bitar. ca 800 gram kött till stek (utan ben) som kalvstek, rostbiff, innanlår, fransyska, skinkstek eller 1 kg med ben som fläskkarré. 0,5 rotselleri
Pytt i panna på rostbiffsrester. Detta är vår pytt i panna som vi gjorde på resterna från rostbiffen som smakade som lammstek för ett tag sedan, ja ett väldigt långt tag sedan