Lågvärmestekt Rostbiff på Älgkalv med Skysås
Rune Matomanen - Matälskare
Rune Matomanen - Matälskare
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 21 ma
  • 50-100 g morot
  • 50-100 g rotselleri
  • 50-100 g kålrot
  • 50-100 g lök
  • 1 st rosmarin
  • 2-3 msk smör
  • 2-3 msk smör
  • 3-4 msk kryddpepparkorn
  • 1,2 kg älgstek
  • svartpeppar
  • 3 dl rödvin
  • 2-3 dl grädde - smaksak, jag tar
  • gärna mer fond och mindre grädde
  • Sätt termometer i mitten på köttet - kör i ugnen
  • på max 100 grader

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.