I kväll lagade jag Koreansk Rostbiff med Kimchi och sesammarinerad gurka. Koreansk Rostbiff med Kimchi och sesammarinerad gurka 4 port. Blanda en limelag på 2 msk strösocker, 3 msk vitvinsvinäger, 2 msk vatten samt skal och saft från 1 st lime. Blanda 1 dl japansk soya, 2 rivna vitlöksklyftor, 2 msk socker med ca 600 g strimlad rostbiff
I kväll lagade jag Koreansk Rostbiff med Kimchi och sesammarinerad gurka. Koreansk Rostbiff med Kimchi och sesammarinerad gurka 4 port. Blanda en limelag på 2 msk strösocker, 3 msk vitvinsvinäger, 2 msk vatten samt skal och saft från 1 st lime. Blanda 1 dl japansk soya, 2 rivna vitlöksklyftor, 2 msk socker med ca 600 g strimlad rostbiff
Blanda ingefära, vitlök, chili, soja, socker, limeskal och saft i en skål. Blanda nudlarna med grönsaker, melon och rostbiff i en skål eller på ett fat
För att få lite variation samtidigt som de passar ihop bestämde jag mig för en snitt på kallrökt lax med en ceviche-inspirerad fyllning på spansk peppar, mango, limeskal och Philadelphiaost
Öppna påsen och pressa i juice från en lime. 1 st lime. Blanda salt och socker i en plastpåse, lägg i köttet och gnugga/skaka påsen så kryddorna fördelar sig
Slutligen smakar jag av med pressad lime och salt. Jag kör rostbiffarna i en sous vide. När tiden gått ut, steker jag hastigt på rostbiffarna i en panna med smör