Rostaderotfrukter. Serverade häromdagen denna goda ugnsrostade vitlöksås till en fin bit ryggbiff. När jag tillagar rotfrukter i ugnen så använder jag smält äkta smör istället för olivolja el rapsolja
Vi bjöd på rostaderotfrukter, ryggbiff, getostkräm och denna fantastiska rödvinssås. En bit ryggbiff är gott, men tillsammans med en bra rödvinssås blir det riktigt riktigt gott
För att ge en lite annorlunda textur på rätten tänkte jag att chips på olika rotfrukter skulle kunna vara ett kul och roligt inslag i köttvardagen, och det var det
Champagne eller Crémant d'Alsace eller Crémant de Bourgogne--HUVUDRÄTTERRyggbiff med chevresmör och rostaderotfrukterRotfrukter efter smak och tillgänglighet
Tvätta och skala alla rotfrukter, ta en långpanna och häll på lite olivolja. Krydda köttet med grovmalen svartpeppar, flingsalt och paprikapulver och börja steka när rotfrukterna nästan är klara