Skala och skär rotfrukterna i klyftor, lägg i en. Skala ingefära ca 2-3 cm färdig och vitlök och riv fint. Servera 1 handflata tofu, 2 knytnävar rotfrukter och 1 knytnäve blandad grönsallad. Servera 1 handflata tofu, 3 knytnävar rotfrukter och 1 knytnäve blandad grönsallad. 20 g Ingefära
Skala rotfrukterna och skär dem i tärningar. Kontrollera om kyckling och rotfrukterna är klara. Servera ungskycklingen med rotfrukterna och en kall örtsås
Blanda honung, soja, ingefära och olja. Rostaderotfrukter. Dela rotfrukter och lök i grova bitar. Strö på flingsalt och färsk timjan på rotfrukterna vid servering
Salladsblad Tomat Gurka LökRostaderotfrukter. Strö lite timjan över rotfrukterna och servera sedan burgarna med rotfrukterna, grönsakerna och en klick sås
Lägg rotfrukter, lök, vitlök och peppar i en ugnsform med timjan, ringla olja över. Häll över allt i en kastrull, tillsätt ingefära, buljong och kokande vatten, låt sjuda 10 minuter
Salta rostade solroskärnor. Blanda ner olja, honung, salt, peppar, vitlök och ingefära. Tänkte jag skulle tipsa om en grymt god och enkel middag nämligen marinerad fläskytterfilé med krämiga rotfrukter