Koka rödbetorna och skala, dela dem i kvartar eller halvor om de är stora, fördela i tallrikar. Rödbetor med fetaost & rostade solroskärnor4 portioner600g färskarödbetor200g fetaostca 100g solroskärnoren knippa gräslök, hackadolivolja, salt, pepparRosta solroskärnorna med lite salt i en stekpanna, ställ åt sidan. 600g färskarödbetor
Skala rödbetorna. Fördela rödbetor och ostkräm på 4 assietter. 500 g färskarödbetor. Sätt ugnen på 225°. Skär dem i klyftor och lägg på en plåt med bakplåtspapper
Skala rödbetorna och dela på mitten. 250 g små färskarödbetor olivolja salt 50 g ädelost eller chevre 2 msk creme fraiche 100 g bacon Sätt ugnen på 175°. - Läs hela inlägget här 250 g små färskarödbetor
Ugnsrostaderödbetor. Skala och klyfta rödbetorna. Ta ut den förvärmda plåten och lägg på rödbetorna. Lägg bladspenaten på ett fat, lägg på rödbetor och torsk, toppa med solrosfrön
Skala och skär rödbetorna i klyftor. Servera färsbiffarna med rödbetorna och potatispurén. 500 g rödbetor. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g kalvfärs 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 100 g tärnad Apetina® vitost 1 ägg 1 finriven vitlöksklyfta ½ dl hackad färsk persilja 500 g rödbetor Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv ½ tsk salt Potatispuré
Börja med att koka färskarödbetor i vatten. Vegetarianen slaktar rödbetor. Att koka, skala och dela rödbetor är inget man gör i sin vitaste skjorta precis