Rosépeppar balsamvinäger recept

Buffémat

Buffémat

2 dl rapsolja1 dl balsamvinäger1 tsk salt2 krm svartpeppar1 kruka basilika,bladen strimlade100 g soltorkade tomater i marinad, strimladeSätt ugnen på 225°. 1 ½ kg delikatesspotatis eller färskpotatis3 msk olivolja1 msk gourmetsalt (jag tog ett smaksatt med örter och rosépeppar)4 salladslökar, strimlade1 stor påse ruccolasallad el. 1 dl balsamvinäger
Rosépepparbiffar LCHF och Paleo

Rosépepparbiffar LCHF och Paleo

Tillsätt ägg, majonnäs, rosépeppar, salt och peppar. Rosépepparbiffar 2 port. 1 msk mortlad rosépeppar. 2 tsk balsamvinäger. Rabarber- och paprikachutney ur Grillmat LCHF Rosépepparbiffar 2 port
Godaste Pepparsåsen

Godaste Pepparsåsen

1,5 msk peppar *rosépeppar, grönpeppar, svartpeppar – välj eller blanda. 1/2 dl balsamvinäger eller rött vin. 1,5 msk peppar *rosépeppar, grönpeppar, svartpeppar – välj eller blanda. 1/2 dl balsamvinäger eller rött vin
SALLAD MED COUSCOUS OCH HALLOUMI

SALLAD MED COUSCOUS OCH HALLOUMI

0,5 tsk rosépeppar, stött. 1 msk balsamvinäger. 0,5 tsk rosépeppar, stött. 1 msk balsamvinäger. God och matig sallad med couscous, grönkål och halloumi
Rosastekt ankbröst med körsbärssås

Rosastekt ankbröst med körsbärssås

Strö över råsocker, häll på balsamvinäger och låt koka ihop. 2 skivor rökt skinka / 3 finhackade vitlöksklyftor / 5 cm purjolök (50/50 grönt/vitt) / 1 finhackad gul lök / 100-150 g finhackad rotselleri / 2 msk tomatpuré / 2 msk hackad timjan / 2 msk hackad oregano / 1 msk smör / 1 msk olivolja / 1 (75 cl) flaska rödvin / 3-5 dl vatten / ca 1 tsk flingsalt / svartpeppar från kvarn / 1 msk finmortlad rosépeppar / 5 cl cognac / 0,5 dl sherry / 5 cl calvados / 2-3 msk körsbärssylt (gärna smaksatt med choklad och vanilj) / 4-5 msk röd balsamvinäger / 1-2 msk råsocker / maizena. 1 msk finmortlad rosépeppar. 4-5 msk röd balsamvinäger
Balsamicokyckling till vardag eller fest

Balsamicokyckling till vardag eller fest

rosépeppar. Häll vatten, grädde, vitlök, buljong, balsamvinäger och oregano i stekpannan och koka upp. Strö över rosépeppar och eventuellt lite mer oregano
Filégryta med Pepparsås

Filégryta med Pepparsås

En blandning av olika sorter tillsammans med några stänk tomatpuré, balsamvinäger och soya så får du den absolut godaste pepparsåsen
Fläskfilé med Fetaost, Salvia och Speck Alto Adige med rödvinssås

Fläskfilé med Fetaost, Salvia och Speck Alto Adige med rödvinssås

Tillsätt rosmarin och timjan, pepparkorn, socker, buljong, vin, vatten och balsamvinäger. 1 msk rosépeppar. 2 msk balsamvinäger. 10 rosépepparkorn. bresaola, fetaost, fläskilé, fylld fläskfilé, lufttorkad skinka, prosciutto di parma, rödvin, rödvinsås, rödvinssås, rosépeppar, rosmarin, salvia, speck, speck alto adige 1 fläksfilé. 1 msk rosépeppar. 2 msk balsamvinäger. 10 rosépepparkorn
Parmesangratinerad kyckling med chilibearnaise och pommes

Parmesangratinerad kyckling med chilibearnaise och pommes

200 gr laktosfritt smör / 0,5 finhackad gul lök / 10 krossade rosepepparkorn / 2 msk vit balsamvinäger / 6 msk vitt vin / 6 msk vatten / 1 msk dragon / 2 finhackade spanska pepparfrukter / 2 äggulor / salt / citronsaft. 200 gr laktosfritt smör / 0,5 finhackad gul lök / 10 krossade rosepepparkorn / 2 msk vit balsamvinäger / 6 msk vitt vin / 6 msk vatten / 1 msk dragon / 2 finhackade spanska pepparfrukter / 2 äggulor / salt
Födelsedagsmiddag

Födelsedagsmiddag

Fräs lökhacket i en panna, blanda ned övriga ingredienser utom ½ msk rosépeppar och persiljan. Testade fikon balsamvinägern, som var god, men jag hade förväntat mig mer
Pepprig kotlettrad & rotfrukter

Pepprig kotlettrad & rotfrukter

Tillsätt kalvfond, balsamvinäger samt honung och koka upp. 1 ½ tsk rosépeppar. 1 msk balsamvinäger. Ugn 150° + 225°