Tillsätt mörk rom och låt koka upp. Skala och skär ananasen i bitar. Rosta kokosflingorna i torr stekpanna under ständig omrörning tills kokosen får lite färg
4 2 ananaser 2 msk smör 1/2 dl mörk rom 1/2 l vaniljglass 1 dl rostad riven kokos 1 krm flingsalt Italiensk maräng 3 dl strösocker 1 dl vatten 4 små äggvitor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Koka upp den tillsammans med strösocker, citronsaft och rom. Dela ananasen på mitten, spara bladen till garnering, och skär bort stammen som sitter i mitten
Blanda kokosmjölken, juicekoncentrat, lime och rom. För att höja smak- och sinnesintrycket ytterligare, servera med antingen jordgubbar, rivet limeskal eller färska ananasskivor och sockrad grön kant på glasen, sugrör och små drinkparasoller