Vi börjar med några förslag på varmrätter och vi har valt att lyfta fram lamm, kyckling och lax lite extra, eftersom det enligt Håkan är det just dessa tre som är mest poppis som påskmat
Framför allt Butlers favorit -lamm, som hans underbara lammnavarin eller hans gudomliga lammlåda, inspirerad efter ett besök i en liten by utanför Aten
Julskinkor, kamben, tjocka revben, Lammbringa, Märgben, Grisfötter, Entrecote, Secreto Iberico och sist men inte minst ett helt vildsvin som ska finstyckas
Här om dagen kom min sambo hem med en liten utmaning, ett paket med tre lammhjärtan. Eftersom jag inte varken hade ätit eller tillagat lammhjärta förut så satt jag och funderade en bra stund innan jag kom fram till vad jag skulle göra
Funkar perfekt till lamm men även kyckling och nöt. Rim, Brines eller saltlag. kärt barn har många namn. Att ”rimma” kött fisk och fågel har man gjort sedan urminnes tider
RIMMAD LAMMRULLERimmadlammrulleDetta är ett gammalt danskt slaktarrecept. När jag köper ett helt lamm på hösten ber jag att få bringan hel ( alltså inte knäckt )