Ett plus är dock att renkött är klimatvänligt och magert samt innehåller omega 3 och mineraler (om man få tro tillverkaren). 1 msk olivolja. 1 msk olivolja
Bred över creme fraiche och toppa med pumpa, strimlat rökt renkött och smulad fetaost. 2-3 msk olivolja. 100 g rökt renkött i skivor, eller annat rökt kött som fårfiol eller skinka. 3-4 msk olivolja. 3-4 msk olivolja. 2-3 msk olivolja. 100 g rökt renkött i skivor, eller annat rökt kött som fårfiol eller skinka. 3-4 vitlöksklyftor 3-4 msk olivolja. 3-4 msk olivolja
Med inspiration från de åtta samiska årstiderna och inslag av svensk matkultur fick gästerna under VIP-kvällar bland annat uppleva smaken av norrsken i form av björkskottsgranité, isfiske i fjällen med rödingtartar, den norrländska våren med mousserande sav och lufttorkat renkött
På lördagskvällen bjöd vi över grannarna för att fira en nybliven magister och smaka på renköttet. Koka vitlöksklyftorna i olivoljan tills de får en lätt brun färg