Kokboken är på tryck. Det är en märklig känsla att vi faktiskt rodde projektet i hamn. Men jag känner också en tomhet, den har faktiskt upptagit mina tankar i nästan ett år
Avslutar min ”Fiskvecka” med ett till gäddrecept. Gädda hör tyvärr till en dom mest underskattade matfiskarna, mest beroende på att den anses ”benig” och tillhör epitetet skräpfisk
Vad du behöverTunnbrödsrullar med pepparrotspotatis och skinka400 g kokt kall potatis (tärnad)3 dl gräddfil1 dl majonnäs2 tsk riven pepparrot1 tsk kapris1 st röd lök örtsalt
1. Skala och halvera potatisen. Tina grönsakerna. Koka potatisen nästan mjuk i saltat vatten. Lägg i grönsakerna och låt dem koka med när ca 4 min återstår av koktiden
Här kommer förra veckas recept av mig i tidningen XtraBorås. För er som inte bor i Borås så kommer mitt recept även här på bloggen och ni kan läsa hela tidningen på xtraboras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.