Rawfoodbollar – kokos, mandel & russin. kokos att rulla bollarna i. kokos att rulla bollarna i. 1/2 dl kokosflingor. Rulla degen till 10 bollar och doppa dem i kokos. 1/2 dl kokosflingor
Kokosflingor för att toppa chokladrutorna med. I dag bjuder jag på rawfood chokladrutor med gojiär. Häll sedan ner mandelmjöl, vanilj, psyllumfrön kokosolja
Smält samman kokosolja, kakao och sirap på minimal värme till toppingen. 1 dl kokosolja (ex kung markattas som smakar kokos). 2 msk kokosolja. 1 dl kokosolja (ex kung markattas som smakar kokos). 2 msk kokosolja
Häll ner kokosen med vaniljen och kakaon. Slutligen häller du ner kokosoljan i bunken. 3,5 dl riven kokos. 2,5 msk kokosolja. 3,5 dl riven kokos. 2,5 msk kokosolja
Mixa kokos, aprikoser, och kokosolja med en mixerstav eller i en matberedare. Blanda saffranet med det varma vattnet och mixa ner det i kokosblandningen