Jag har fått smak för rawfoodbollar. Att göra egna går snabbt, är enkelt och det är GOTT. Helt perfekta att äta i samband med träning för snabb energi, som snacks eller mellanmål
1 dl cacaonibs1 dl oskalad mandel1 dl pumpakärnor1 dl melonkärnor1 dl kokos1 msk kakaopulver½ tsk vaniljpulver50 g kallpressad kokosolja2½ - 3 msk yaconsirap - kan bytas mot mörk agavesirapBlanda alla torra ingredienser i matberedaren, och mixa till mjöl - fint eller lite grövre efter smak. 1 dl oskalad mandel
mandlar, kokos, kakaonibs. Blomkål är definitivt en av mina favoritgrönsaker och ni har kanske sett att jag använt den i flera recept på bloggen, exempelvis Blomkålsris med kyckling & rostade nötter, Sushirullar med blomkålsris och Lax & blomkålsmos
Seg, kola med mycket smak av kokos och mandel. Strössla över rostade mandelspån och kokoschips. Kokos och mandelkola (ca 20-25 bitar). 100 g flagad, rostade mandelspån
Börja med att rosta mandelspånen och kokosflingorna lätt på en torr stekpanna. Varva nu sockerkaka, glasskräm, jordgubbar och strö sedan över med mandelspån och kokos
Jag har ingen aning om hur den gjordes, och mannagryn tål jag ju inte längre, så det fick bli en hirspudding i stället med lite extra smaksättning i form av kokos och mandel
flagad mandel. Vanilj, pomerans, kanel och kardemummakryddad granola med kokosflingor & russin. Häll de torra ingredienserna till granolan i en skål och blanda därefter honung, sirap & vatten i en egen skål och ringla sedan blandningen över de torra ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.