Igår slängde jag ihop min andra sats av rawfood chokladbollar – att ta till när sötsuget sätter in. Receptet har jag snott av Lisa, men igår gjorde jag om lite och tog i kaffe – det blev såå gott
Kan säga att smakmässigt är det ingen direkt skillnad på de klassiska och raw food chokladbollar, mycket gott och kommer garanterat laga dessa fler gånger
Nyttig fika eller mellanmål för både barn och vuxna. 15 urkärnade färska dadlarSkvätt kaffe (ca 1/4-1/2 dl)Nypa eko vaniljpulver Nypa salt Ca 3 msk kakao (Smaka av
Vad brukar du säga, negerbollar, kokosbollar, chokladbollar eller något helt annat (vad är det pappan säger i Sune-filmen när han ska förklara vad de heter, "wienerbread")
Lägg ner alla ingedienserna utom kokosen i matberedaren och kör på full fart tills smeten är jämn. Om smeten känns torr kan man ha i lite vatten eller lite mer kaffe
Jag bara måste tipsa er om de här raw food chokladbollarna. Jag kan få ett sug efter chokladbollar ibland, men de gånger jag slängt ihop en smet så blir jag alltid besviken efteråt för att det är för sött
Chiafrön är rika på protein, antioxidanter, omega-3 fettsyror, mineraler och kostfiber och har beskrivits som ett bland de mest funktionella och näringsrika livsmedlen på vår planet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.