Ravioli kapris recept

Lilla Italien

Lilla Italien

Vi började dock med en härlig ravioli med kräftstjärtar och en sommarsalsa toppad med fänkålsdill. Man kan kavla pasta för hand, men det underlättar med en pastamaskin och en utstansare till ravioli
Del Posto – stjärnbeströdd italienare

Del Posto – stjärnbeströdd italienare

Vi valde Ricotta- och pecorinofylld ravioli serverad med hela bönor och kräm på edamame (gröna sojabönor), citronsmörsås och svartpeppar

Besök på SMAK på Restaurangen

Pepparot – ”Caviar” forellrom, rökt forell, citron Koriander – ”Cocktail” räkor, grape, avocado Tryffel – ”Oeuf cocotte” skogssvamp, lantägg Ingefära – ”Burgare” anklever, persika, brioche Basilika – ”A la Romana” ravioli, salsiccia, citron Vitlök – ”Milles Feuilles” sniglar, persilja Getost– ”Chevre chaud” betor, krasse, fikonvinäger Saffran – ”Gratinèe” blåmusslor, fänkål Sesam – ”Korean tartar” tonfisk, kimshi, soja Curry – ”Fish and chips” gös, äpple, krasse Kapris– ”Carpaccio” gödkalv, tomat, sardell Cashew– ”BBQ satay” oxkarrè, lime Kryddpeppar – ”Farmor Gunhild” kroppkakor, rårörda lingon Enbär – ”Rydberg” ren, pepparrot, tranbär Spiskummin – ”Pastilla” lammsadel, ratatouille, getostdessert

Ravioli med ost och basilika

Mixa persilja, kapris och resten av basilikan och resten av oljan. Stansa eller skär ut runda eller fyrkantiga ravioli runt fyllningen