Lilla Italien Vi började dock med en härlig ravioli med kräftstjärtar och en sommarsalsa toppad med fänkålsdill. Man kan kavla pasta för hand, men det underlättar med en pastamaskin och en utstansare till ravioliDelikaTesses
Friterade ravioli med tomatdipp alla puttanesca Lägg i tomat, kapris och oliver. Fritera några ravioli i taget tills de har fin färg och servera med tomatsåsen och riven parmesan Svt
Il Tempo – din italienska New York-restaurang på Södermalm Vi delade också på en god portion ricotta,- salvia- och spenatfylld Ravioli tillsammans med smör, salvia, tomat och chili I producentens mage
Del Posto – stjärnbeströdd italienare Vi valde Ricotta- och pecorinofylld ravioli serverad med hela bönor och kräm på edamame (gröna sojabönor), citronsmörsås och svartpeppar I producentens mage
Besök på SMAK på Restaurangen Pepparot – ”Caviar” forellrom, rökt forell, citron Koriander – ”Cocktail” räkor, grape, avocado Tryffel – ”Oeuf cocotte” skogssvamp, lantägg Ingefära – ”Burgare” anklever, persika, brioche Basilika – ”A la Romana” ravioli, salsiccia, citron Vitlök – ”Milles Feuilles” sniglar, persilja Getost– ”Chevre chaud” betor, krasse, fikonvinäger Saffran – ”Gratinèe” blåmusslor, fänkål Sesam – ”Korean tartar” tonfisk, kimshi, soja Curry – ”Fish and chips” gös, äpple, krasse Kapris– ”Carpaccio” gödkalv, tomat, sardell Cashew– ”BBQ satay” oxkarrè, lime Kryddpeppar – ”Farmor Gunhild” kroppkakor, rårörda lingon Enbär – ”Rydberg” ren, pepparrot, tranbär Spiskummin – ”Pastilla” lammsadel, ratatouille, getostdessert Nam Nam
Pastasås av buljong och körsbärstomater Servera med pasta (förslagsvis ravioli med svamp, zucchini och fetaost), gärna med parmesan och basilika Smakligt och Gott!
Ravioli med ost och basilika Mixa persilja, kapris och resten av basilikan och resten av oljan. Stansa eller skär ut runda eller fyrkantiga ravioli runt fyllningen Matklubben.nu