Rör i olivolja. Rensa och skölj ramslöksbladen. Mixa solrosfrön snabbt och hastigt med ramslök samt vatten i en matberedare eller med en stavmixer till en grov röra
Supergoda snurror med mild vitlöksmak från ramslöken tillsammans med smakrik ost och god sälta. Hacka ramslöken väldigt fint eller kör i en mixer tillsammans med smöret
olivolja. Torskryggen långsambakas, den gröna sparrisen steks för att bibehålla sina underbara smaker – det hela serveras med ljuvligt ramslökssmör och italiensk potatis
olivolja. Ramslök är gott. Tillsätt olivolja tills du nått din önskade koncistens på peston. Den går faktiskt under namnet skogsvitlök i folks munnar trots att det är de gröna bladen på ramslöken man äter till skillnad från vitlöken
De blev supergoda och smakrika med en tydlig smak av parmesan och en hint av ramslök. Pestokryddan med just ramslök är jag smått beroende av, den är jättegod i det mesta, men har du inte just den i skafferiet kan du byta mot någon annan god örtkryddeblandning
Spenatpasta som kokades al dente och sedan blandades ut med rikligt med olja, lättkokad sparris, citronzest, kryddkrasse, manchegoost och en knippe ramslök