Späd med juicen till önskad konsistens. När man äter bladgrönsaker är det svårt att ta upp all den näring som finns inpackad i bladgrönsakernas celler, även om man försöker tugga ordentligt
Meddela mig om nya kommentarer via e-post. Meddela mig om nya inlägg via e-post. Om de skulle ha blivit lite rost på den, kan man borsta bort de med en stålborste
Genom att så att säga para täcket på coccoterna med min klassiska fisksås, och varsamt ugnsbakade torskfiléer, fick jag en gratäng som var så god att jag tappade behärskningen och i smyg slickade fatet rent från sås
Med jämna mellanrum måste jag tahandom de tomatersom eftermognar. Denna gång gjorde jag också en variant av chilisås med lite vinäger, tomatpuré och mer socker än mitt första försök
Först ska jag bara berätta vad som dracks till capresen och medan jag brottadesmed ankan. Anka äter jag alldeles för sällan medtanke på hur mycket jag gillar det
Enligt grundreceptet så skulle man inte göra det men det gick utmärkt och det är just det här med att använda brödformar som gör det så himla enkelt och "oklibbigt"
Kanske till o med lite för mycket av det goda, nästan lite skönt att saffransveckan närmar sig sitt slut och jag kan få baka, fotografera och skriva om annat än just saffran
Ta fram din störstagryt-gryta och slå på mediumvärme. Har laddat ända sedan vi var i Italien för att göra denna, en söndag med lite höstrusk (tyvärr redan höstrusk i Umeå ja…) med gott om tid och behov av matlådor hela veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.