ex ramslökspesto eller ramslökssill. Som sagt så hade vi ju en finfin söndagsutflykt i helgen och vi kom hem med en stor påse av skogens gröna guld, den vitlöksdoftande ramslöken
Hemmagjord pesto imponerar alltid men är ju faktiskt bara att slänga ihop på några minuter i mixern. Just i pesto tycker jag att man ska använda olivolja då oljan är en sådan viktig del av smaken
Receptet på min lilla Ramslök pesto♥. Jag plockade på mig i en påse och frös in här hemma. Iallafall så tipsade hon mig om att man kan göra en supergod pesto av Ramslöken(ogräset)
Tänk bara om jag kunnat få med mig mortlarna, skärbrädorna och känna det toscanska renässansstengolvet som jag barfota stod och mortlade pestopå i somras…
Blanda ner all Pesto från burken. Sätt på ugnen på 175 grader. Fördela rotsellerin och purjolöken jämnt över det hela och häll på jämnt också, 3 dl röda linser, samt 6 dl vatten. 156 g pesto genovese classico
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.