En god och annorlunda röra med kräftstjärtar som funkar lika bra på kvällsmackan som till förrätt. Rosta bröd och lägg upp röra och avocado, eller servera i glas med mindre bitar av rostat bröd
Låt kräftstjärtarna rinna av. 2 burk kräftstjärtar, à 320 g. 2 msk snaps, gärna med dillsmak. 0,2 dl hackad dill. Blanda alla ingredienser, spara 8 kräftstjärtar till garnering. Fördela röran i glas och garnera med kräftstjärtar och dill 8 portioner. 2 burk kräftstjärtar, 320 g
Lägg ut crêpsen och fördela röran över. Tillsätt hackad dill, kräftstjärtar och tomathack. Hacka dillen. Låt kräftstjärtarna rinna av och dela dem i mindre bitar
Klicka ut röran i krustaderna och toppa med en bit citron, cocktailtomat och en dillkvist. Röran görs i förväg och klickas ut i krustaderna strax innan servering
Kryddig röra med kräftstjärtar. Sardellröra. Hacka kräftstjärtarna och riv kryddosten mellanfint. Blanda kräftor, ost (börja med den mindre mängden och smaka av så att inte kryddosten tar över), senap, crème fraiche, majonnäs, citronsaft och dill
Hacka räkor och kräftstjärtar grovt och lägg ned i röran. Fyll ostkorgarna med röran strax innan servering och garnera med räkor och rom samt en liten kvist dill
Man kan också lägga en salladsbädd under röran och peta dit lite dillvippor på toppen av det hela. Lägg upp värstingröran på brödet och garnera med stjärtar och rom