Tillsätt yoghurt, oliver och citronskal till fetaosten och blanda. Oliv- och fetaoströra. Idag gjorde jag en enkel och god röra som jag serverade till stekta kotletter
Den andra röran är med fetaost. Tidigare i våras var jag på en tjejmiddag och fick smaka på en sån vansinnigt god röra med soltorkade tomater som har blivit en riktig favorit här hemma
Blanda samman yoghurt, fetaost, persilja, dill och pressa ner vitlöken. =D4 st tinade portionsbitar lax2 dl turkisk yoghurt 150 g fetaost 1 msk fryst persilja1 msk fryst dill2 st vitlöksklyftor salt & peppar några räkor till dekoration Lägg laxen i en ugnsform salta och peppra. Bred röran över laxen och sätt in i mitten av ugnen i ca 20 minuter i 225 grader. 2 dl turkisk yoghurt. 150 g fetaost
Servera den varma, sprödbakade torsken med ärt- och fetaoströran, böngroddar samt en citronklyfta. Krydda röran med fryst dill, lite salt samt nymalen svartpeppar
Enkel att röra ihop och passar till det mesta. En kall yoghurtsås. Blanda med yoghurt och örter. 200 g fetaost. ca 1 dl turkisk yoghurt. 200 g fetaost. ca 1 dl turkisk yoghurt
Bred ut röran på tunnbrödet och rulla ihop från långsidan. Lägg ut skinkan omlott på plasten och täck med soltorkad tomatkräm, smulad fetaost och basilikablad
Det ska bli en fast röra. fetaost i olja med örter. Vispa grädden och rör ner turkisk yoghurt. Blanda med halverade cocktailtomater, hackade basilika, oliver och fetaost med olja och örter
Mixa tomater, ost, oliver till en jämn röra. Tillsätt fetaost och blanda försiktigt. Ta av skalet och kör auberginerna i matberedare tillsammans med yoghurt, citron, vitlök, chili, koriander, lite olivolja, salt och peppar