4 600 g rödspätta 900 g fast potatis buketterna av 1 broccoli 100 g sugarsnaps 2 ägg 1 1/2 dl ströbröd 1 1/2 msk curry 1 tsk salt 2 krm peppar 2 msk smör eller margarin citronklyftor till servering Räk- och dillröra 1 burk räkor i lake 1 dl crème fraiche 1/2 dl majonnäs 2 msk hackad dill salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Blanda i en skål med majonnäs, crème fraiche och dill. 8 st rödspättafilé. 5 dl majonnäs. Vänd fisken i mjöl, uppvispat ägg och till sist i ströbröd kryd-dat med salt, peppar och curry
Blanda majonnäs, dijonsenap, gräslök och persilja i en skål. Panerad rödspätta. Vänd varje rödspättafilé i ägget och sedan i mandel- och sesamblandningen, alternativt pensla filéerna med ägg och strö över av blandningen
Blanda majonnäs med curry, hackad lök och ättiksgurka, dill och smaksätt med lite citron och salt. 4 rödspättafiléer. 1 dl majonnäs. 1 dl majonnäs 1 tsk curry 0,5 gul lök 1 Felix ättiksgurka dill citron
Servera med sötpotatisen och majonnäs och crème fraiche blandade med saltgurka. 450 g rödspättafiléer. 1 dl majonnäs. 2 st sötpotatis à 400 g 3 msk olivolja flingsalt 2 st ägg 2 dl vetemjöl 3 dl pankoströbröd 450 g rödspättafiléer salt 1 dl rapsolja citronskivor 1 msk hackad dill 1 dl majonnäs 3 msk crème fraîche hela hackade saltgurkor
Parmesan- och örtpanerad rödspätta med chilimajonnäs. Rödspätta med krispig parmesan- och örtpanering. Chilimajonnäsen ska vara fri från mjöl och mjölk om man ser till att det är riktig majonnäs