Tillsätt buljong, marsalavin och persilja och låt allt sjuda på svag värme i 2-3 minuter. 600-700 g fiskfilé (t ex rödspätta eller hälleflundra, inte alltför tunna filéer). 1,5 dl fiskbuljong, av tärning eller fond. 250 g körsbärstomater, med skaftet kvar 600-700 g fiskfilé (t ex rödspätta eller hälleflundra, inte alltför tunna filéer) 1,5 dl vetemjöl ca 50 g smör 1 msk olivolja 1,5 dl fiskbuljong, av tärning eller fond 3 msk marsalavin 2 msk persilja, finhackad 2-3 msk parmesanost, färskriven salt svartpeppar
Häll på vin och buljong. 400-500 g rödspätta. 1 fiskbuljongtärning plus lite vatten. (eller blomkål och sockerärtor) 400-500 g rödspätta. 1 fiskbuljongtärning plus lite vatten
Koka upp vin, vatten och buljongtärning i en annan kastrull och häll över fisken. Gratinerad Rödspätta Jag köpte några spättafiléer med mig när jag åkte för att hälsa på Mamma
Sila ner buljongen. Koka en fiskbuljong, eller lös upp 1-2 fiskbuljongtärningar i vatten. 1 1/4 kg hel fisk av t ex gös och rödspätta. 1 liter fiskbuljong