Rödbetssoppa persilja recept

Rödbetssoppa

Rödbetssoppa

Toppa med persilja. persilja. Skala rödbetor, potatis, lök och vitlök. Riv rödbetor och potatis grovt och hacka lök och vitlök
Rostad rödbetssoppa

Rostad rödbetssoppa

Mixa ihop solrosfrön, persilja och rapsolja. 1/2 dl hackad persilja. Så här gör du. Sätt ugnen på 200 grader
Rödbetssoppa med ingefära och smetana

Rödbetssoppa med ingefära och smetana

Rödbetssoppan500 g kokta rödbetor5 dl grönsaksbuljong2 msk ingefära färskriven1 st vitlöksklyfta1 st citron saften salt nymalen svartpepparTopping Smetana eller fet yoghurt persilja. Rödbetssoppan500 g kokta rödbetor5 dl grönsaksbuljong2 msk ingefära färskriven1 st vitlöksklyfta1 st citron saften salt nymalen svartpepparTopping Smetana eller fet yoghurt persilja
Rödbetssoppa

Rödbetssoppa

Servera med crème fraiche, citronskal, persilja och krutonger. persilja. Skär rödbetor och äpple i bitar och mixa det med pepparrot, citronskal- saft och äppelmust till en slät massa
Rödbetssoppa

Rödbetssoppa

låglaktos 2 msk hackad persilja Servera med. Ingredienser 250 g skalade rödbetor 75 g morot 50 g rotselleri 100 g vitkål 1 rödlök ½ msk olivolja 6 dl grönsaksbuljong ½ msk balsamvinäger salt och peppar 2 msk turkisk yoghurt, ev
Rödbetssoppa

Rödbetssoppa

Servera rödbetssoppan med en klick naturell yoghurt, hackad persilja och smörgås. Den här snyggröda rödbetssoppan åt vi för ett par veckor sen

Rödbetssoppa

Servera med crème fraiche, citronskal, persilja och krutonger. Skär rödbetor och äpple i bitar och mixa det med pepparrot, citronskal- saft och äppelmust till en slät massa
Enkel rödbetssoppa och hummus

Enkel rödbetssoppa och hummus

Garnera med persilja. persilja. Koka upp buljongen i en gryta. Skala och skiva lök och vitlök. Skiva vitkålen
Rysk rödbetssoppa

Rysk rödbetssoppa

Strö över persilja. 2 msk hackad persilja. Skala och riv rödbetor, lök och morot (spara ca 1 dl rödbetsriv som ska läggas i mot slutet för att ge soppan en intensiv djupröd färg)
Rödbetssoppa med mandel

Rödbetssoppa med mandel

Toppa med finhackad persilja och rostad mandel. 2 msk persilja. Skala och finhacka löken. Skala och grovriv morot, rotselleri, palsternacka och rödbetor
Borsjtj- Rysk rödbetssoppa

Borsjtj- Rysk rödbetssoppa

Servera soppan med en klick smetana på och garnera med finhackad persilja. Borsjtj- Rysk rödbetssoppa. Borsjtj är en klassisk rysk rödebtssallad som är enkel att göra
Borsjtj, rysk rödbetssoppa

Borsjtj, rysk rödbetssoppa

Persilja. Serveras med lite riven persilja och gräddfil (Smetana ifall du har) och gärna en pirog. Persilja
Borsjtj – rysk rödbetssoppa och grillad smörgås

Borsjtj – rysk rödbetssoppa och grillad smörgås

Borsjtj - rysk rödbetssoppa och grillad smörgås Print Författare. El Ingredienser 7 rödbetor 2 gula lökar 2 morötter 1 liten bit rotselleri 2 palsternackor 2 lagerblad 3 köttbuljongtärningar 1 kruka bladpersilja 1,5 liter vatten Salt, svartpeppar 500 g grytbitar av lamm Gör så här Man kan göra den ryska rödbetssoppan på en mängd olika sätt och normalt brukar jag finskära och strimla rödbetor och morötter, gärna i en matberedare, men jag gjorde soppan dagen innan vi skulle äta den och visste att jag skulle låta den koka länge, så därför skar jag rotfrukterna med den grövsta delen av mandolinen, så de inte skulle koka sönder för mycket. Jag gjorde bara en grillad smörgås till och klickade i lite crème fraîche och strödde på lite persilja, 3. Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela via LinkedIn (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster) 2 gula lökar 2 morötter 1 liten bit rotselleri 2 palsternackor 2 lagerblad 3 köttbuljongtärningar 1 kruka bladpersilja 1,5 liter vatten Salt, svartpeppar 500 g grytbitar av lamm Gör så här Man kan göra den ryska rödbetssoppan på en mängd olika sätt och normalt brukar jag finskära och strimla rödbetor och morötter, gärna i en matberedare, men jag gjorde soppan dagen innan vi skulle äta den och visste att jag skulle låta den koka länge, så därför skar jag rotfrukterna med den grövsta delen av mandolinen, så de inte skulle koka sönder för mycket. Jag gjorde bara en grillad smörgås till och klickade i lite crème fraîche och strödde på lite persilja, 3
Färgglad vegetarisk lunch

Färgglad vegetarisk lunch

Idag piggar jag upp mig i gråvädret med en god, chilistark illröd rödbetssoppa (ser ut som vampyrföda
Vacker och nyttig soppa!

Vacker och nyttig soppa!

lite torkad persilja. Servera soppan i djupa tallrikar och lägg lite kött i mitten, lägg på en klick smetana och toppa med lite torkad persilja